Bij uw bedrijfsmatige relaties spelen werknemers een belangrijke rol. Zij vormen enerzijds een administratieve uitdaging, anderzijds een enorm commercieel potentieel. Met gepaste trots presenteren wij u een module die in deze zijn gelijke niet kent!

U heeft deze module in ieder bedrijfsdossier ter beschikking, waardoor u eenvoudig in staat bent alle werknemers te registreren. U kunt per kalenderjaar het werknemersbestand bekijken, doordat u zowel de datum van in- als uitdiensttreding kunt aangeven.

Deelnemers
Niet iedere werknemer is per definitie deelnemer binnen een collectief contract, daarom kunt u per contract werknemers ‘koppelen’ aan de deelnemerslijst. U hoeft daardoor dus niet voor ieder collectief contract afzonderlijk deelnemers toe te voegen. U kunt voor ieder collectief contract eenvoudig analyseren hoeveel deelnemers er per jaar aanwezig zijn. Deze informatie blijft altijd beschikbaar, ook als de deelnemers niet meer in dienst zijn bij het bedrijf.

Meerdere werkgevers
Innovixion zorgt ervoor dat iedere persoon een unieke registratie krijgt binnen het systeem. Dit gebeurt op basis van het unieke BSN nummer. Als u een reeds bekende werknemer wilt toevoegen aan een nieuwe werkgever, dan herkent hij deze werknemer en gebruikt alle reeds beschikbare persoonsgegevens. Eventuele wijzigingen in persoonsgegevens worden integraal doorgevoerd.

Adviesdossiers
Voor iedere werknemer wordt automatisch een leeg adviesdossier aangemaakt. Als een werknemer tevens een particuliere relatie wordt, dan wordt het lege adviesdossier geactiveerd. Er ontstaan op deze manier geen dubbele dossiers. In het particuliere adviesdossier heeft u direct inzicht in mogelijke verschillende dienstverbanden binnen uw relatiebestand en kunt u van daar uit naar het betreffende bedrijfsdossier springen. Binnen het adviesdossier kunt u eenvoudig meerdere gezinsleden toevoegen die allemaal hun eigen lijst met dienstverbanden bezitten. In de loop der tijd ontstaat een heel web van koppelingen tussen een persoon en de verschillende werkgevers. Al deze informatie is bereikbaar binnen een paar muisklikken.

Zoeken
Een werknemer zoeken was nog nooit zo eenvoudig, het maakt echt niet uit waar een persoon allemaal is geregistreerd. U vindt een werknemer altijd terug zonder dat u de naam van de werkgever hoeft te gebruiken.

U kunt zonder moeite kunt uw relatiebestand uitbreiden met duizenden relaties waarvoor u steeds een volwaardig adviesdossier ter beschikking heeft. Zonder beperking, zonder administratieve rompslomp.