Actuele informatie over polissen is essentieel voor het uitoefenen van uw adviespraktijk.
Daarom beschouwen wij het vastleggen van een polisaanvraag niet als een administratieve handeling waarvan de invoer aan allerlei controles gebonden moet zijn. Deze controles vormen vaak een drempel om polisaanvragen al in het eerste stadium vast te leggen.

Wij redeneren vanuit een adviespraktijk waarbij u polisaanvragen, die mogelijk ooit polis worden, al reeds wilt invoeren met slechts hele beperkte informatie. Gedurende het adviestraject kunt u deze concept-aanvraag verder aanvullen met beschikbaar gekomen informatie.

Innovixion Transparant maakt een volwaardig dossier aan waarin de verschillende opvolgende versies van een polis in chronologische volgorde zichtbaar zijn.
Op het dashboard van uw klant ziet u netjes één polis verschijnen waarvan u het volledige dossier vervolgens kunt openen.
Op uw dashboard wordt u niet gehinderd door allerlei verschillende versies van eenzelfde polis.

Ieder polisdossier wordt opgenomen in een volgsysteem zodat alle polisaanvragen, wijzigingen of royementen tijdig afgehandeld worden. Het is onmogelijk dat een polisaanvraag aan uw aandacht ontsnapt.

Het stadium waarin de polis zich bevindt is zichtbaar door een gekleurde balk op het “dossieretiket” net zoals u ook met gekleurde labels zou werken in een hangmappensysteem.

Ook voor kleine advieskantoren is Innovixion Transparant uitermate geschikt omdat we het adviesdossier als uitgangspunt hebben genomen. Geen complexe invoer met vele schermen waar u allerlei gegevens verplicht moet invullen. Gewoon transparant, eenvoudig en zo volledig als door u gewenst.