“Data is snel en makkelijk beschikbaar.”

We wilden een assurantiepakket met zowel CRM elementen als een polisadministratie omgeving. Dat biedt Innovixion tegen een normale prijs. Het pakket heeft een goede basis en nog heel veel mogelijkheden. Het product blijft zich ontwikkelen. Een belangrijk pluspunt voor ons is ook dat data snel en makkelijk beschikbaar is. Je hoeft niet, zoals in andere systemen, eerst twintig velden door. Andere voordelen zijn het modulaire systeem en de toegang tot databases via het internet, zo is informatie overal bereikbaar. Als bedrijf is Innovixion oplossingsgericht en wij – de klant – staan merkbaar centraal.

 

Eric Zuidberg
Standaert De Gier & Zuidberg Financieel adviseurs

“Betaalbaar en overzichtelijk.”

Innovixion Transparant is erg betaalbaar en je krijgt er veel voor terug. Dat is uniek. Het programma is overzichtelijk en je switcht makkelijk van het ene scherm naar het andere. Het ondersteunt echt in de werkzaamheden. Zodra je het je eigen hebt gemaakt, werkt het pakket ook heel simpel. Bij de opstart kon ik altijd bij Innovixion terecht. Ze hebben eindeloos geduld en geven ondersteuning wanneer dat nodig is.

Erica van Hulst
Van Hulst Assurantiën

“Voordelig en kompleet CRM-pakket.”

Innovixion Transparant is een CRM-pakket dat je kunt vergelijken met die van de grote aanbieders, maar dan stukken voordeliger. Erg fijn voor een startup. In het programma zitten verder allemaal handigheidjes die het werken makkelijker maken. Facturatie en mailwisselingen met klanten hangen allemaal aan het bijbehorende dossier. Ook prettig; als je een vraag hebt aan Innovixion, hoef je niet eerst door een belmenu. De lijnen zijn kort en het contact is persoonlijk.

Ton van Wijnbergen
3D Financieel Advies

Your review is important for us

Ellente sque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nam egestas urna at lacus mollis quis vehicula mi condimentum. Donec vehicula diam vulputate lectus blandit bibendum. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent. Donec vehicula diam vulputate lectus.

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla at purus lorem, in feugiat massa. Duis vel sapien mauris.

Phone numbers:
(424) 123-0045, (424) 123-0067

Email:
sales@yoursite.com

Write about your experience

Send messageclear