Basis kantoorlicentie

maximaal 2 gelijktijdige gebruikers. maximaal 50 gigabyte opslag in het digitale dossier.
€ 75,-p/m

Met deze basislicentie krijgt u de volledige Innovixion Transparant kantooromgeving waarvoor u onze software onbeperkt kunt installeren op PC’s en laptops. Er wordt gekeken naar gelijktijdig gebruik van de software. U kunt dus ook meerdere gebruikers aanmaken en van rechten voorzien.

Het gelijktijdige gebruik wordt niet strikt toegepast. Een derde gebruiker kan toch gewoon inloggen. Handig als u vergeet uit te loggen en bij een klant gegevens wilt raadplegen.

De prijs is exclusief BTW.

Extra gebruikslicenties

Een extra gebruikslicentie voor één extra gelijktijdige gebruiker.
€ 25,- p/m

Wilt u structureel met meer dan twee medewerkers gelijktijdig werken in Innovixion?  Dan kunt u naar behoefte één of meerdere extra gebruikslicenties huren.

U kunt op ieder moment zonder opgaaf van reden en extra kosten een gebruikslicentie  teruggeven, zodat u weer terugvalt op uw basis kantoorlicentie.

Gebruikslicenties worden niet geteld op basis van inlogaccounts. Dus ook als u een gebruikslicentie teruggeeft, blijft alle historie en openstaande taken van die gebruiker gewoon beschikbaar.

De prijs is exclusief BTW.

Extra groot digitaal dossier

Ieder klantdossier krijgt een eigen digitaal dossier waarin u onbeperkt emails en documenten kunt opslaan.
€ 5,- p/m

Al uw emails en documenten worden veilig opgeslagen in onze cloudomgeving, zodat ze altijd én overal beschikbaar zijn. Ongeacht hoeveelheid en omvang.

Bij de prijs van de basis kantoorlicentie is de opslag inbegrepen tot maximaal 50 gigabyte. Dit is al goed voor globaal 100.000 documenten en emails!

Heeft u toch meer nodig dan kunt u extra blokken van 50Gb toevoegen aan uw kantoorlicentie.

De prijs is exclusief BTW.