Wij zien u, gebruikers van Innovixion, als een collectief dat interessant is voor aanbieders van software, daar waar u als zelfstandige juist niet interessant bent of de software eenvoudig weg te kostbaar om rendabel in te zetten. Veelal bent u aangewezen op kleinere (deel)oplossingen die u veel energie kosten bij gebruik, maar u eigenlijk net niet bieden wat u nodig heeft.

Daarom nemen wij u deze zorg uit handen en gaan allianties aan met gevestigde organisaties. Wij hebben er bewust voor gekozen om samenwerkingen aan te gaan en niet zelf te ontwikkelen. U wilt als gebruiker optimaal profiteren van de vooruitgang en dat kan in onze ogen alleen als u gebruik maakt van systemen die wereldwijd door miljoenen gebruikers worden ingezet. Het is vervolgens onze taak om een alliantie zodanig te integreren in Innovixion Transparant, dat het aan u aangeboden wordt als ware het één systeem. Daarnaast heeft u nog steeds één aanspreekpunt over de werking van al uw software. Want bij het aangaan van zo’n alliantie voelen wij ons ook verplicht om uw aanspreekpunt te zijn bij gebruiksvragen of problemen.

Denk hierbij aan de integraties met emailmarketing, telefonie, financiële planningssoftware, wordpress cms, en nog veel meer.

“Wij houden de markt voor u in de gaten en bieden u toegang tot beste en meest moderne softwareservices in de markt. Wij bezitten voor u de kennis en kunde en zorgen voor een maximale integratie met uw Innovixion Transparant omgeveving”